Kategoriler
Proje Haberleri

GOP Plevne’de kişiye özel ödeme

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde; By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding imzasıyla hayata geçirilen GOP Plevne konut projesi, toplam 72 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 etaptan meydana gelen projede öncelikli olarak 2 etap satışa sunuldu. Satışa sunulan kısımda 2 blokta 400 daire ve 66 ticari alan mevcut. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 204 metrekare arasında değişiyor. Projenin 2019’un son çeyreğinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

GOP Plevne konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1’ler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 1 milyon TL’den başlayan fiyatlarla ve 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

GOP Plevne konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları mevcut. Projede AVM, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi konumuyla yoğun ilgi gören konut projesi, bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Toplu taşıma olanaklarına yakın noktadaki konut projesi, metroya da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. GOP Plevne konut projesi, Mevlana Mah. İbrahim Hayırlıoğlu Cad. Gaziosmanpaşa/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 581 44 44  numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.