Kategoriler
Proje Haberleri

Grand Doruk Lights of The City lansmana özel satışlar başladı

Grand Doruk Lights of The City projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Balıkesir Karesi’de bulunan proje Fetih İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Sitede 3 blok olmak üzere toplam 33 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca sitede 3 artı 1, 4 artı 1 ve 7 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 3 blok olmak üzere toplam 33 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 7 artı 1 daire tipinden oluşmaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 141 ile 152 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 203 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 375 metrekare olmaktadır. Dairelerin her birinde akıllı ev sistemi bulunmaktadır. Ayrıca çelik kapı açma-kapama, su kontrolü ve kombi kontrolü cep telefonuna entegrelidir. Bunun yanı sıra 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark mevcuttur.

Çocuk parkı, sauna ve spor odası gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. Ayrıca peyzaj düzenlemesi ve süs havuzu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ankastre fırın, ankastre mutfak, mutfak doğalgazı ve set üstü ocak mevcuttur. Ayrıca giyinme odası, kiler, spot aydınlatma, teras ve şömine gibi birçok özellik bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ebeveyn banyosu, duşakabin ve jakuzi bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi özellikli olup hırsız alarmı, görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu sistem bulunmaktadır.

Grand Doruk Lights of The City konumu ve fiyatları hakkında

Grand Doruk Lights of The City projesi Balıkesir’in Karesi İlçesi Maltepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca sitedeki konutlar doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Projedeki fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

Brüt 375 metrekare olan 7 artı 1 dairelerin fiyatı ise 3.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte söz konusu projede 3 artı 1 ve 4 artı 1 daire seçeneklerinin satışları da devam etmektedir. Ayrıca projede lansmana özel satışlar başlamış olup konforun üst düzeyde olduğu bu lüks daireler sizleri bekliyor.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 168 61 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…