Kategoriler
Proje Haberleri

Grand Life Plus nerede

Malatya ilinin Yeşilyurt ilçesinde Grand Life Plus projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Yeditepe İnşaat firmasının güvencesi ile yaşama kazandırılıyor. Bu yıl içerisinde teslimlerinin alıcılarına gerçekleştirilmesi gereken projede hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje bu yönüyle de bir adım daha öne çıkıyor. Projede yer alan daireler konut bloklarında bulunacak şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen konut blokları ise birbirinden bağımsız olacak şekilde tasarlandı. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konut blokları on dört katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Grand Life Plus projesi bünyesinde toplamda 48 konut barındıracak vaziyette inşa ediliyor. Proje kapsamında satılık olarak yalnızca 8 konut kaldı, satışlar tüm hızıyla devam etmekte.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Malatya ilinde inşa ediliyor. Bahsi geçen konutlar Yeşilyurt ilçesinde konumlandırılmış durumda. Grand Life Plus projesinde yer alan daireler Görgü Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi’nde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar tek bir plandan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bu kapsamda da daireler tek bir konut tipinden ve büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşmakta. Grand Life Plus projesinde bulunan konutların tümü 4+1 daire tipinde alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 225 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Site sakinleri için çocuk oyun alanları, oyun parkı, spor alanları gibi sosyal aktivite alanlarının yanı sıra açık otopark gibi donatılar da bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları 700 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunulmakta.

Konutların 2019 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 533 717 91 01