Kategoriler
Emlak Haberleri

Grand Sapphire Resort and Residence projesinde avantajlar

Gazimağusa’da yükselen Grand Sapphire Resort and Residence projesinin 2022 yılının son çeyreğinde teslimlerine başlaması bekleniyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde inşa edilmekte olan proje, sosyal donatılarının fazlalığı ve modern konseptiyle öne çıkıyor.

Beş yıldızlı otel ve gazinonun da bulunduğu proje, eğlencede sınır tanımıyor. NorthernLAND Emlak tarafından inşa edilmekte olan projede, 27, 29 ve 31 katlı üç adet bina inşa ediliyor.

Lüks donatılara sahip durumda olan projede, ayrıca, beşer katlı 7 adet bina bulunuyor.

Projedeki eğlence aktiviteleri

Grand Sapphire Resort and Residence projesi, her ne kadar eğlencenin ülkesi Kıbrıs’ta hem de deniz kenarına yakın bir mesafede yükselse de site alanında çok sayıda sosyal donatı bulunuyor.

Bin 630 adet konutu içerisine dâhil etmekte olan proje, yeşil alanlar içerisinde çok sayıda ağaca sahip durumda. Şehrin merkezî bir adresine konumlandırılmış durumda olan proje alanına yeşil ve maviyi birleştiren tonlar hâkim oluyor.

İki farklı tipte estetik konsepte sahip açık yüzme havuzlarının kurulduğu projede, restoran ve kafeler, bar ve kulüp, SPA, açık ve kapalı spor alanları, gazino ve çocuk kulübü bulunuyor. Konumuyla da listedeki yerini öne alan projede, açık ve kapalı sinema salonları da mevcut durumda.

Grand Sapphire projesinde spor alanları

Projedeki spor alanları arasında kapalı Fitness kulübü, voleybol sahaları, özel tenis kortu, mini golf sahası ve zengin donanıma sahip durumda olan su sporları bulunuyor. Ayrıca, projedeki Türk hamamı, sauna, buhar odaları ve jakuzi havuzu da kaliteli yaşam sunan donatılar arasında bulunuyor.

Grand Sapphire Residence’ta faizsiz ödeme seçeneği

Satış ofisinin iletişim bilgileri

Grand Sapphire Resort and Residence satış ofisi: Palmiye Sokak No: 5 Makenzi Caddesi, Yeni İskele/İskele

NorthernLAND Merkez Ofisi: Sakarya Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı No:314/1  – Gazimağusa/KKTC

Telefon (Sabit Hat): +90 392 444 40 00

Telefon (Mobil): +90 548 818 8000

Exit mobile version