Kategoriler
Proje Haberleri

Grand Tower Kartal ödeme planı

Adından da anlaşılacağı gibi İstanbul şehrine bağlı bulunan Kartal ilçesinde Grand Tower Kartal projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Demirli Grup firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Tek bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor.

Söz konusu olan proje yüksek bir mimari anlayış sergilemiş durumda. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Grand Tower Kartal projesi on sekiz katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen proje bünyesinde 135 adet konut barındıracak şekilde planlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Grand Tower Kartal projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 97 metrekare ile 275 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 dairelerin fiyatları 450 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 daireler ise 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Grand Tower Kartal projesinde bulunan 4+1 daireler de 989 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Projede kişiye özel ödeme planları mevcut. Grand Tower Kartal projesindeki konutlar için yüzde on indirim ve sıfır faiz oranı ile uygun ödeme koşulları sunuluyor.

Bahsi geçen konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 46 73