Kategoriler
Proje Haberleri

Grand Tower Kartal ödeme seçenekleri

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Demirli Grup firması imzasıyla hayata geçirilen Grand Tower Kartal konut projesi, toplam 135 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesi, 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 9 tip özel daire seçeneğinin yer aldığı konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 97 metrekare ila 134 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler 148 metrekare, 4+1 tipteki daireler ise 194 metrekare ila 275 metrekare arasında büyüklüklere sahip olacak şekilde tasarlandı.

2019 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesi, 18 katlı tek blok olarak tasarlandı.

Grand Tower Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki konutlar 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 tipteki konutlar ise 989 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Satılık 75 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, kişiye özel ödeme planları mevcut. Projede yüzde 10 indirim ve 0 faiz oranıyla ödeme olanağı bulunuyor. Konut projesinde ipotek kredisi programından yararlanarak ve inşaat firması bünyesi taksitlendirme yaparak konut sahibi olunabiliyor.

Grand Tower Kartal konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çocuk parkı, spor aktivite alanları, yürüyüş yolu, sosyal tesis, süs havuzu, açık otopark ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donarı alanı yer alıyor.

13 de ticari alanın bulunduğu konut projesinde geniş peyzaj alanları var. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi tercih ediliyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olan konut projesinde insan ve yük asansörü de bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın konumdaki konut projesinden TEM otoyoluna 15 dakika uzaklıktaki proje, sahil yoluna da 10 dakika uzaklıkta.

Grand Tower Kartal konut projesi, Yakacık Yeni Mahallesi, Yalı Sokak, 34862 Kartal, İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0 549 827 47 31