Kategoriler
Proje Haberleri

Grand Tower Kartal’da sıfır faiz oranıyla ödeme

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Demirli Grup inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Grand Tower Kartal konut projesi, toplam 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

18 katlı tek bloktan meydana gelen projede, toplam 135 adet daire mevcut. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 97 metrekare ila 134 metrekare arasında, 3+1 tipteki daireler 148 metrekare ve 4+1 tipteki daireler ise 194 metrekare ila 275 metrekare arasında büyüklüklere sahip.

Konut projesinin 2019 yılının son çeyreğinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Grand Tower Kartal konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 2+1’ler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 3+1’ler 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 4+1’ler ise 989 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede birden fazla ödeme seçeneği mevcut. Konut projesinde peşin ödemede yüzde 10 indirim yapılıyor. Banka kredisi de kullanılabilen projede, 0 faizli kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor.

Grand Tower Kartal konut projesi sosyal donatı özellikleri

Balkonsuz projede, birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, basketbol sahası, tenis kortu, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı, mini AVM, kafeterya, restoran, yürüyüş parkuru, güvenlik ve çocuk kreşi gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Aydos Ormanı ve Samandıra-Kartal Bağlantı Yolu’nun arasında inşa ediliyor. Yakacık Tıp Merkezi’ne çok yakın olan proje, Kartal metro durağına da 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Upcity AVM de projeye sadece 500 metre mesafede.

Grand Tower Kartal konut projesi, Yakacık Yeni Mahallesi, Yalı Sokak, 34862 Kartal, İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0 549 827 46 73 numaralı telefondan ulaşılıyor.