Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Grand Tower Kartal’da sıfır faiz

Adından da anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Kartal ilçesinde Grand Tower Kartal projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Demirli Grup imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan projenin çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Tek bloktan meydana gelen proje 18 katlı olacak şekilde planlanmış durumda.

Grand Tower Kartal projesi bünyesinde toplamda 135 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış vaziyette. İnşaat aşamasında olan proje modern mimarisi ile göz dolduruyor. Satışlarına da tüm hızıyla devam edilen projenin ödeme seçeneklerinde alıcılara kolaylıklar sağlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar İstanbul iline bağlı bulunan Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan konutlar Yakacık Yeni Mahallesi’nde yükseliyor. Bahsi geçen Grand Tower Kartal projesinde bulunan konutlar Yalı Sokak’ta inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlandı. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun bir şekilde tasarlanmış vaziyette. Grand Tower Kartal projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise 97 metrekare ile 275 metrekare arasında değişiyor. Söz konusu olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelseler de büyüklükleri beş farklı plandan oluşuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları öncelikle daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu fiyatları daire tipleri içerisinde konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Grand Tower Kartal projesinde bulunan 2+1 konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar ise 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 4+1 konutlar ise 989 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0549 827 47 31