Kategoriler
Proje Haberleri

Green Life 3 Konutları satışları devam ediyor

Green Life 3 Konutları konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Mamak İlçesinde yükselen proje GÜ-TEM İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Mamak İlçesi Üreğil Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Green Life 3 Konutları kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri ankastre set, giyinme odası, geniş balkonlar, kiler odası, vestiyer gibi donanımlara sahiptir. Bunların yanı sıra daireler akıllı ev sistemine sahip olup çamaşır makinesi, yangın alarmı, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi donanımlara sahiptir.

Site içerisinde tenis kortu, oyun parkı, spor salonu, sauna, buhar odası, açık yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer almaktadır. Ayrıca sitede kamera sistemi, otopark, güvenlik, jeneratör gibi olanaklara da yer verilecektir.  Proje kapsamındaki daireler 2,5+1, 3,5+1, 4,5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 102 metrekare ile 196 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Green Life 3 Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Mamak bölgesinin en canlı konumunda, Çankaya ve Mamak bağlantısının tam ortasında yer almaktadır. Aynı zamanda banka, market, kreş, eczane, alışveriş merkezleri gibi noktalara yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca bulunduğu kat ve cepheye göre de değişkenlik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 102 metrekare alana sahip 2,5+1 tip dairelerin fiyatları 780 bin TL,

166 metrekare brüt alana sahip 3,5+1 tip daireler 1 milyon 110 bin TL,

Brüt 196 metrekare büyüklüğündeki 44,5+1 tip daireler ise 1 milyon 150 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 135 56 23 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…