Kategoriler
Proje Haberleri

Green Life House Didim satışa sunuldu

Aydın İli, Didim İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Premium İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Green Life House Didim konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Didim konut projesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje 3 katlı toplam 3 konut bloğundan oluşmaktadır. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki dairelerin hepsi son derece lüks donatılmış olup her dairede klima bulunmaktadır.

Site içerisinde yüzme havuzu, geniş peyzaj alanlarına yer verilmiştir. Ayrıca daireler müstakil ev konforunda olup pek çok olanağa da sahiptir. Green Life House Didim konut projesinde inşaat devam etmekte olup, üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Proje kapsamında toplam 40 adet daireye yer verilmiştir.

Green Life House Didim daire fiyatları ne kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

75 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 600 bin TL,

Brüt 80 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında uygun fiyat ve cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Green Life House Didim nerede yer alıyor?

Konut projesi Didim Cumhuriyet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Didim merkeze 10 dakikalık yürüme mesafesinde, Altınkum plajına da 5 dakikalık araç mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0256 813 46 46 ve 0534 080 72 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version