Kategoriler
Proje Haberleri

Green Life Sakarya satışları devam ediyor

Green Life Sakarya projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje H. Özkan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ile 2 artı 1 ultra lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ile 2 artı 1 ultra lüks daireler bulunmaktadır. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 75 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup yüz tanıma & parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Green Life Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projenin konumu denize yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Green Life Sakarya fiyatları ne kadardır?

Green Life Sakarya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Konutlar banka kredilerine uygundur. Her bütçeye uygun farklı ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 235.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 325.000 TL ile 360.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 18 78 veya 0 (534) 576 54 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version