Kategoriler
Proje Haberleri

Green Line Esenler satışları devam ediyor

Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Esenler Mahallesi’nde hayata geçirilen Green Line Esenler satışları devam ediyor. Çanakkale’de inşa edilen proje Karakaya İnşaat firması tarafından yaşama kazandırılıyor. Daire tipleri neler? Kaç tip daire var? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu sorunların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Çanakkale, Esenler Mahallesi’nde inşa edilen projede 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. projede içerisinde her daireye ait kapalı otopark alan mevcuttur. Dairelerin büyüklükleri ne kadar?

Green Line Esenler projesindeki 3+1 tip daireler brüt 160 metrekare, net ise 130 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 4+1 tip daireler ise brüt 180 metrekare, net ise 160 metrekare olarak projelendirildi.

Dairlerde merkezi sistem, ankastre set, hilton lavabo, duşakabin, giyinme odası, ebeveyn banyosu gibi özellikler var. Bina genelinde ise asansör, hidrofor, kamera sitemi, ısı yalıtımı, güvenlik, jeneratör, su deposu, uydu sistemi gibi özellikler olacak. Peki ev fiyatları ne kadar?

Green Line Esenler fiyatları ne kadar?

Konutları fiyatları bulundukları kata, konuma göre değişiklik gösteriyor. Bunların dışında dairenin tipi ve büyüklüğü de önemli. Brüt 160 metrekare büyüklündeki 3+1 tip dairelerin fiyatları 810 bin TL’den başlıyor. Konut fiyatları 870 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Green Line Çanakkale projesindeki brüt 180 metrekare büyüklündeki 4+1 tip dairelerin fiyatları 950 bin TL’den başlıyor. Daire fiyatları 985 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Yüzde 80’i yeşil alana ayrılan proje içerisinde kapalı otopark, çocuk oyun alanı var. Bunların dışında basketbol sahası, açık yüzme havuzu bini bir çok sosyal alan da var.

Green Line Esenler projesindeki satış ofisi Esenler Mahallesi, Barış Caddesi, 100. Sokak, No: 2 / 1A Merkez / Çanakkale adresinde yer alıyor.

Green Line Çanakkale proje ile ilgili detaylı bilgi için  0286 210 00 40  ve 0532 721 87 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Firmanın bir diğer projesi olan Green Life Çanakkale projesinde de satışlar devam ediyor. Green Life Esenler projesinde 3+1 tip daireler 810 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 940 bin TL’den başlıyor.

Diğer proje haberleri için tıklayınız