Kategoriler
Proje Haberleri

Green Paradise Yalova satışları devam ediyor

Green Paradise Yalova projesi Yalova İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Yalova konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Daire büyüklükleri ne kadar? Konutların fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Yalova Pınar İnşaat firması tarafından hayata geçirilen proje Şehit Yaşar Kuş Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projenin 3 tarafı yol ile çevrili durumdadır. Bahçelievler Mahallesi’nde yer alan konut projesi firmaya ait arsa üzerinde inşa edilmektedir. Projede özel tasarlanmış peyzaj alanları ile şehir içinde müstakil bir yaşam alanı sunuyor.

Green Paradise Yalova projesi 3 bin 246 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 2 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projede toplam 10 bin metrekare kapalı alan yer almaktadır.

Satışların tüm hızıyla devam ettiği projede 3 katlı 4 adet konut bloğu bulunmaktadır. Dört adet konut bloğunda ise toplam 35 adet konut mevcuttur. Ayrıca projede 4 adet ticari ünite yer almaktadır. Dairelerin 22 tanesi 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Projede ayrıca 9 adet 1+1 daire ve 4 adet 2+1 bahçe katı daireler bulunmaktadır. 1+1 tip daireler brüt 95, net ise 60 metrekaredir. 2+1 tip daireler brüt 131 metrekare, net ise 96 metrekaredir. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 172 metrekare, net ise 136 metrekaredir.

Green Paradise Yalova fiyatları ne kadar?

Konutların fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları ise 400 bin TL’den başlıyor.

Yaklaşık yüzde 80’i yeşil alan ve sosyal alana ayrılan projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca Türk hamamı, sauna ve sağlıklı yaşam için fitness salonu mevcuttur. 7 / 24 güvenlikli olarak tasarlanan projede 45 araçlık kapalı otopark da yer almaktadır. Otoparka girişte plaka tanıma sistemi mevcut olacaktır.

Konut projesinin satış ofisi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Yalı Caddesi, Kıbrıs Sokak, No : 4 / A Yalova adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0226 814 15 15 veya 0532 697 01 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….