Kategoriler
Emlak Haberleri

Green Village Şile 2’de dubleks daire fırsatları

Green Village Şile 2 projesi kardeş yapı olarak karşımıza çıkıyor. Burçkale Yapı imzasını taşıyan ilk etap sonrası yoğun istek üzerine hayata geçirilen konut projesinde hemen teslim gerçekleştirilmektedir.

Green Village Şile 2 proje özellikleri

23 blok üzerinden tasarlanan yapılar toplamda 142 daireyi bünyesine katmıştır. Proje detaylarında tüm dikkatleri çeken bahçe dubleksine, bahçe tek kat daire, teras dubleks ve teras tek kat daire seçenekleri eklendi. Daire tipleri arasında yer alan 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 alıcısının tercihine sunulmuştur.

24 bin metrekarelik arsa üzerine konumlandırılan bu yapılarda özellikle küçük çocukların seveceği alanlar oluşturuldu. Mini teleferikten fantastik kaleye kadar donatılan oyun alanları küçükleri bekliyor.

Banka kredisine uygun konumda olan Green Village Şile projesi ikinci etap olarak karşımıza çıkmıştır. Devam projesi olarak yer alan konut çevresine ekstra olarak 185 metre uzunluğunda gölet eklendi. Projede yer alan minimal tasarımlı daireler özellikle yatırımcıların isteklerine cevap verme hedefi taşıyor. Büyük metrekareler üzerinden gerçekleştirilen diğer daire tipleri özellikle kalabalık ailelerin yaşam alanlarına uygun tasarlanmıştır.

Site içlerinde yer alan güvenlik personeli daima aktif olarak hizmetinizde olup, aynı zamanda 7/24 kameralı güvenlik sisteminden yarar sağlıyor. Oluşturulan gölet sayesinde çarpıcı bir görünüme kavuşan yeşil alana karşı ayrıca deniz manzarasına hakimsiniz. Yürüyüş parkuru alanları sayesinde kendi başınıza yürüyebilir veyahut bebeğinizin ilk adımlarına eşlik edebilirsiniz.

Bina içlerinde yer alan su deposu ve hidrofor sayesinde önemli ihtiyaçlar kolayca karşılık bulacaktır. Merkezi ısıtmadan yarar sağlayan daireler ısı pay ölçer sistemine dahil edilmiştir.

Projede yer alan daire fiyatları

Green Village Şile 2 konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem yönetmeliği ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilen konutlarda en düşük fiyat 257 bin TL üzerinden başlıyor. Bu fiyat değişen konut seçeneği karşısında 450 bin TL ve üstüne çıkmaktadır. Banka kredisinin açık olduğu proje ayrıcalıklı olarak “Şile’nin En Prestijli Aile ve Çocuk konseptli projesi” olma özelliğine sahiptir. Daire içlerinde şömine ve barbekü sayesinde yaşam alanınız tüm dikkatleri üstünüze çekmenize neden olacak.

En düşük kira bedelinin 1.500 TL üzerinden olması beklenen Green Village Şile 2 konutlarından hemen teslim ile ev sahibi olmaya hazır mısınız?

İletişim: 0216 711 35 35/ [email protected]