Kategoriler
Proje Haberleri

Greentown Plus Çerkezköy satışları devam ediyor

Satışların tüm hızıyla devam ettiği Greentown Plus Çerkezköy projesi Güçlü İnşaat firması tarafından hayata geçiriliyor. Konut projesi Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yer alıyor. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 15 katlı  4 konut bloğundan meydana geliyor. Dört konut bloğunda toplam 246 adet konut yer almaktadır. 246 adet konut 1+1, 2+1, 3+1, ve 4+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Ayrıca projede 48 adet ofis yer almaktadır. Bunların dışında birde 6 bin metrekare alana sahip ticari alan mevcuttur. Konutların alanları ise brüt 79 metrekare ile 176 metrekare arasında değişmektedir.

Greentown Plus Çerkezköy projesinde yer alan 1+1 tip daireler brüt 79, net ise 68 metrekaredir. Projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 87 ve 133, net ise 75 ve 116 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tipindeki konutlar brüt 143 ve 165 metrekare, net ise 125 ve 142 metrekare büyüklüğe sahiptir.

13 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde yükselen projenin 8 bin metrekare yeşil alana ayrılmıştır. Konut bloklarında asansör, jeneratör, kapıcı dairesi, yangın merdiveni gibi alanlar yer almaktadır.

Greentown Plus Çerkezköy fiyatları ne kadar?

Satışları devam eden konutların fiyatları, dairelerin tipine, büyüklüğüne, dairenin bulunduğu kata ve konumuna göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projede yer alan dairelerin peşin satış fiyatları şu şekildedir.

  • Brüt 79 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip konutlar 309 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 87 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip konutlar 365 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 133 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip konutlar 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 143 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutlar 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip konutlar 630 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

8 bin metrekaresi yeşil alana ve sosyal alanlara ayrılan projede basketbol sahası, futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca hamam, sauna, buhar odası, fitness salonu, squash, masa tenisi gibi alanlar mevcuttur. Bunların dışında çocuklar için oyun alanı, çocuk parkı, kapalı otopark, kamelyalar diğer alanlar içerisinde yer almaktadır.

Proje nere yer alıyor?

Konut projesi 3 M Migros ve File Market’e yürüme mesafesindedir. Proje ayrıca bir çok eğitim kurumuna da yakın mesafededir. Greentown Plus Çerkezköy projesi hastane ve otobüs duraklarına da yakındır. Proje Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Narin Caddesi, No: 9, Çerkezköy / Tekirdağ adresindedir.

Tel: 0282 726 39 07

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version