Kategoriler
Proje Haberleri

Grup Avenir, LEYAN 60 projesiyle geri döndü

Grup Avenir, ‘LEYAN 60’ adını verdikleri projelerini duyurdu. Grup Avenir Satış Müdürü Karabulut’un aktardığı bilgilerin ışığında, LEYAN 60’ın diğer projelere göre önemi kat mülkiyet tapusuyla belirleniyor.

Grup Avenir diğer projeleri geride bırakacak

‘LEYAN 60’ olarak isimlendirilen yeni projenin alıcılara teslimat sırasında kat mülkiyeti sağlaması bekleniyor. Diğer projelerin geride bırakılacağı süreçte Grup Avenir Satış Müdürü Serap Karabulut, LEYAN 60’ın diğerlerine fark atacağını belirtti.

Şimdiye dek gerçekleştirilen projelerden farklı olduğunu belirten Karabulut, müşterilere ve onların ailelerine her anlamda hizmet verdiklerinden bahsediyor. Gelişmiş mimarisiyle öne çıkan yapılar, kişilerin gerçek ihtiyaçlarına cevap verecek. Lüks yaşam konseptine sahip olarak konforu baz alan projenin, metrekare konusunda da kendine güveni tam.

Proje altında kullanılan tüm malzemelerin TSE, CE ve İSO belgesi bulunuyor. Daire içlerinde yer alan özel kiler alanları, ev içlerinde oluşan depo görüntüsünden kişileri kurtarmaktadır. Ev teslimleri sırasında dairelerin ince temizliği tamamlanmış olup, çevre ve peyzaj düzenlemelerinde hazır hale getirilecektir. Binalarda görev başına getirilen yönetim sayesinde pek çok sıkıntılar çözüme erkenden kavuşacak. Mesken dahil satış fiyatlarının yanı sıra kat mülkiyet tapusu, projeyi başka bir seviyeye getirdi.

Evlerde 3,5 artı 1 ve 175 metrekare alan bulunduğu görülürken, fiyatlarda kat ve cepheye göre farklılık oluşuyor. Satış ofislerinde oluşturulan ödeme planlarının müşterilerin gelir durumuna göre değişiklik gösterdiği bilinmelidir.

Her dairede dekoratif tavan ve duvar uygulaması

Dış cephelere gaz beton ile yüksek ısı ve ses yalıtımını gerçekleştiren taş yün uygulaması yapıldı. PVC pencerelerin sinerji ısıcamlı ve standart üzeri ölçülere sahip olmasının yanı sıra; merkezi sıcak su ve kaskat ısınma sistemi, cam oda niteliğinde ısı cam ve cam balkonlar, projeye büyük bir değer katıyor. Dekoratif tavan ve duvar imalatlarının binanın girişinden daire içlerine kadar sürmesi beklenmekte. Müşterilerin örnek daireleri görerek karar vermesi ve lansman fiyatlardan yarar sağlaması için en yakın satış ofislerine gitmesi gerekiyor.