Kategoriler
Proje Haberleri

Güç birliği için sektörün devleri buluştu

Devlerin buluştuğu yeni güç birliği için geri sayım başladı!

Türkiyede’ki gayrimenkul sektörüne yön veren ve sektörde lider konumda olan üç STK’nın başkanı ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ile Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli bir araya gelerek yeni bir kampanya için güç birliğinde bulundular.

Yeniakit’ten Mehmet Canıtatlı’nın haberine göre sonbaharda olacak yeni bir satış kampanyası için yapılan bu beyin fırtınası, bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan güç birliği kampanyası kur ve faiz baskısına rağmen alıcılar için birçok fırsat barındıracak.

Döviz kurundaki artışlara rağmen vatandaşlara daha ulaşılabilir rakamlar ve farklı ödeme seçenekleriyle konut satışlarını nasıl yapabileceklerini konuşan sektörün ileri gelen temsilcileri, eylül ve ekim aylarını kapsayacak olan 60 günlük bir kampanya üzerinde yoğunlaştı.

Kampanyanın vergi ve harç avantajı bitmeden yapılacak olmasının önemine değinen sektör temsilcileri, bu dönem konut alacak olan alıcıların kazançlı çıkacağını söyledi. Ev sahibi olmak isteyenlerin üzerinde yoğunlaşmakta oldukları eylül-ekim avantajlarını değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.