Kategoriler
Proje Haberleri

Güçkat Yuvacık satışları başladı

Güçkat Yuvacık projesi konforlu yapısı ve geniş özellikleriyle sizleri bekliyor. Söz konusu proje GÜÇKAT İNŞAAT tarafından hayata geçirilmiştir. Kocaeli Başiskele’de bulunan proje, 14 daire ve 6 işyerinden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra projede 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Güçkat Yuvacık projesi 14 daire ve 6 iş yerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekare ile 105 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 135 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Dış özelliklerinde; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Asansör ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Ayrıca engelliye uygun giriş/rampa bulunmaktadır.

Güçkat Yuvacık konumu hakkında

Güçkat Yuvacık projesi deniz, yeşil alan, doğa ve şehir manzaralıdır. Söz konusu proje Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, market ve park mevcuttur. Bunun yanı sıra ilkokul-ortaokul, lise ve üniversite bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakın olup dolmuş ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz.

Güçkat Yuvacık fiyatları ne kadardır?

Güçkat Yuvacık projesinde konutların fiyatları konut tipi ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 90 metrekare ile 105 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 410.000 TL ile 420.000 TL arasında değişmektedir. Satışa sunulan büyüklüğü brüt 135 metrekare ile 190 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatları ise 450.000 TL ile 650.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca proje şu anda inşaat halinde olup Ekim 2021’de teslim edilmesi planlanmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (537) 271 79 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…