Kategoriler
Proje Haberleri

Gül İnşaat’tan Katar ve Kuveyt hamlesi

Gül İnşaat, yönetimini Yunus Emre Gül’e devretmesinin ardından yurt dışı ofisleriyle büyümeye geçti. Şirket, Katar’da açtığı ofisiyle Türkiye projelerinden satış gerçekleştirip bu ülkedeki yerini sağlamlaştırıyor.

Yunus Emre Gül, Katar’da ruhsat aşamasındaki 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yunus Emre Gül, 40 yıl boyunca altyapıdan konuta tüm alanlarda edindikleri inşaat tecrübeleriylee yaşama kalite katmayı hedeflediklerini belirtti. Gül “İstanbul, Ankara, Antalya, Bodrum, İzmir gibi yerlerde pek çok projeyi tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. Halen Liman Park Ambarlı, Rose Garden Kavaklı projelerimizin inşaatını sürdürüyoruz. Bir girişimci olarak ekonomi yükselişteyken gelen başarının sonuçlarını deneyime dönüştürüp yeni projelere güç sağlaması için kullanmayı tercih ediyorum. Yurtdışı yatırımcılarını çekmek bu bakımdan çok önemli. Ayrıca inşaat tecrübemizi başka ülkelerde değerlendirmek konusundaki fırsatları da takip ediyorum” dedi.

Yunus Emre Gül, yurt dışı müşterilerine yüzde 20 indirim ve 24 ay sıfır faizli satış kampanyası sunduklarını da sözlerine ekledi.