Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Gül Proje Express’te yüzde 20 indirim

Gül Proje tarafından İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Gül Proje Express projesinde yeni bir kampanya başladı.

Güneşli Park ve Güneşli Gardenya projesi gibi yüzde 100 prim yapmasını beklenen Gül Ekspress projesi, yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor.

Gül Proje Ekspress kampanya fırsatı

Gül Ekspress projesinden kampanya kapsamında konut sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Projede ayrıca, firma bünyesinde 60 aya kadar sıfır faizle ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı sunuyor. Yüzde 30 peşin ödemelerde aylık 3 bin TL taksit ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

284 bin 776 TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Gül Proje Ekspress projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yanı sıra, talebe göre de şekillenebilen konut tiplerine de yer veriliyor.

Toplam 658 adet rezidans ve 31 adet cadde dükkanın yer aldığı Gül Proje Express projesi 19 ve 29 katlı iki bloktan meydana geliyor.

Gül Proje Ekspress projesinde fitness center, spa alanı ve çok amaçlı spor kompleksi gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projenin daire teslimlerinin ise 2018 yılı Aralık ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Gül Proje Ekspress nerede?

E-5 ve TEM otoyollarına yakınlığı ve metroya 5 dakika mesafede yer alan Gül Proje Express projesi Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Caddesi, Bağcılar / İstanbul adresinde yer alıyor.

Tel: 0212 445 02 02