Kategoriler
Proje Haberleri

Güllük Doğa Villaları satışları başladı

Güllük Doğa Villaları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kırdağ Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 36 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 36 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendine ait özel müstakil havuzu ve bahçesi bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bu villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların iç mekanı özel tasarımlı malzemelerden oluşmaktadır. Mutfak içerisinde A sınıfı tezgahlar bulunmaktadır. Üstelik mutfakta ankastre mutfak seti yer almaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Bu villalar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir.

Güllük Doğa Villaları konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Güllük Mahallesi’nde bulunmaktadır. Bu konutlar denize 500 metre mesafede olup tüm odalar deniz manzaralıdır. Ayrıca şehir merkezine 250 metre mesafede yer alan proje doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına da sahiptir. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma olarak dolmuş ve otobüs yürüme mesafesindedir.

Güllük Doğa Villaları fiyatları ne kadardır?

Güllük Doğa Villaları projesinde 4 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 494 67 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…