Kategoriler
Proje Haberleri

Gülmahal Kağıthane sosyal donatıları

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, Gül İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Gülmahal Kağıthane konut projesi, toplam 827 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

114 adet konuttan meydana gelen projede, 1+1 tipte ve 2+1 tipte konutlar mevcut. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinde, dairelerin büyüklükleri 43 metrekare ila 118 metrekare arasında değişiyor.

Gülmahal Kağıthane konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 417 bin TL’den başlıyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 489 bin TL’den başlıyor.

Konut projesinde çeşitli ödeme seçenekleri mevcut. Projede peşin ve banka kredili alımlarda yüzde 10 indirimden faydalanılabiliyor. Projeden şirket içi vade ile ev sahibi olmak isteyenler ise yüzde 5 indirimden yararlanarak konut fiyatının yüzde 40’ını peşinat olarak ödeyip kalan kısmı 24 ay vade ile ödeyebiliyor.

Gülmahal Kağıthane konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede kapalı otopark, açık yüzme havuzu, Türk hamamı, güvenlik, çocuk yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, açık otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, çeşitli sosyal alanlar, sauna, restoran ve kafe gibi sosyal donatı olanakları mevcut.

Asansörlü konut projesinde teras da yer alıyor. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Akıllı ev sistemiyle donatılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Bir kentsel dönüşüm projesi olan tek bloklu proje, oldukça merkezi bir alanda inşa ediliyor. Konut projesi; Vadi İstanbul AVM’ye, Axis AVM’ye ve metro istasyonuna çok yakın bir noktada hayata geçiriliyor.

Gülmahal Kağıthane konut projesi, Gültepe Mahallesi, Talatpaşa Cad. 34410 Kağıthane/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0212 284 4485 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.