Kategoriler
Proje Haberleri

Gülmahal Mimaroba nerede

Gül İnşaat firmasının imzası ile Gülmahal Mimaroba projesi hayata geçiriliyor. Çalışmaları tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan Büyükçekmece ilinde yaşama kazandırılıyor.

Beş bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan konut blokları üçer katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Bahsi geçen Gülmahal Mimaroba projesi bünyesinde 78 adet konut barındıracak şekilde planlandı.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan konutlar öncelikle lokasyon özellikleri itibariyle dikkat çekiyor. Gülmahal Mimaroba projesinde bulunan daireler İstanbul iline bağlı bulunan Büyükçekmece ilinde inşa ediliyor. Bahsi geçen projedeki konutlar Mimaroba Mahallesi Sinan Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Projede yer alan konutların büyüklüklerine baktığımızda ise, dört farklı plandan oluştuğunu görüyoruz. Gülmahal Mimaroba projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipinde yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan 2+1 konutlar 115 metrekare, 119 metrekare ve 125 metrekare olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 130 metrekare, 155 metrekare ve 165 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri öncelikle daire tiplerine sonrasında ise büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Gülmahal Mimaroba projesinde konut fiyatları 555 bin TL ile 845 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Projede bulunan 2+1 konutların fiyatları 115 metrekarede 555 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen konutlardan 119 metrekarede ise fiyatlar 630 bin TL’den başlayacak şekilde planlanmış durumda. Projede yer alan 2+1 125 metrekare konutlar da 645 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

3+1 konutlarda 130 metrekare 680 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 155 metrekare konutlar ise 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki 165 metrekare 3+1 konutlar 845 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0212 952 24 98