Kategoriler
Proje Haberleri

Gülpark Yaşam Evleri 2 Samsun fark yaratacak

Gülpark Yaşam Evleri 2 Samsun konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Samsun’un Atakum İlçesinde yükselen proje Gül İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Atakum İlçesi Körfez Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Gülpark Yaşam Evleri 2 Samsun modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yüksek tavanlı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda dairelerde giyinme odası, geniş balkon ve teraslar yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde havuz, basketbol sahası, mangal alanları, spor salonu gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanı, kamelyalar, açık ve kapalı otopark da site içerisinde yer alır. Samsun Atakum konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelip iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin alanları brüt 85 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir.

Gülpark Yaşam Evleri 2 Samsun konumu ve fiyatları hakkında

Samsun konut projesi, Atakum Körfez mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya ve denize de yakın mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 85 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 400 bin TL,

140 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 550 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0541 258 00 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…