Kategoriler
Proje Haberleri

Gülpark Yuvam’da taksitle ödeme

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde, Gül İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Gülpark Yuvam konut projesi, 8 bin 267 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 159 adet konut ve 30 adet de cadde mağazası yer alıyor. 3 bloktan meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda bulunuyor.

Projedeki 2+1 tipteki daireler 121 metrekare, 3+1 tipteki daireler 152 metrekare ve 4+1 tipteki daireler ise 246 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlanmış durumda.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Gülpark Yuvam konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 774 bin TL’den başlayan fiyatlarla, projedeki 3+1 tipteki daireler 986 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve projedeki 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 734 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve banka kredisi kullanarak konut sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Gülpark Yuvam konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik, çocuk oyun alanı, kafe, sauna, spor salonu ve açık yüzme havuzu gibi bazı sosyal donatı olanakları mevcut durumda bulunuyor.

Isınma sistemi olarak merkezi sistemin kullanıldığı konut projesinde asansör de mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir noktada hayata geçiriliyor. Proje, E5’e ve ana arterlere çok yakın bir noktada yer alıyor. Toplu taşıma olanaklarına da yakın bir noktada yükselen konut projesine otobüs ve metrobüsle ulaşabilmek mümkün.

Gülpark Yuvam konut projesi, Altın Tepsi Mah. Akpınar Cad. Bayrampaşa/İstanbul  adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0 (212) 567 68 68 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.