Kategoriler
Proje Haberleri

Gülpetek Rosa Kartal satışları başladı

Gülpetek Rosa Kartal projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gülpetek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1.800 metrekarelik ticari alan ile 115 adet daire bulunmaktadır. Muhteşem deniz manzaralı daireler 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1.800 metrekarelik ticari alan ile 115 adet daire bulunmaktadır. muhteşem deniz manzaralı daireler 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 ile 96 metrekare arasındadır. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekare olmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde yüksek güvenlikli çelik kapı bulunmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatma kullanılmıştır. Ayrıca antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Gülpetek Rosa Kartal konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Karlıktepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu proje şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gülpetek Rosa Kartal fiyatları ne kadardır?

Gülpetek Rosa Kartal projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 78 ile 96 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 670.000 TL ile 1.120.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 2 050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 517 88 61 veya 0 (535) 235 75 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version