Kategoriler
Proje Haberleri

Gültekin Pera fiyat bilgisi

İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Ulukent’te, Gültekin GYO firması imzasıyla hayata geçirilen Gültekin Pera konut projesi, toplam 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

14 bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 174 adet daire yer alıyor. Konut projesindeki tüm daireler 3+1 tipte tasarlandı. Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 135 metrekare ila 175 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesindeki bloklar, 7 katlı olarak tasarlandı.

Gültekin Pera projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 490 bin TL ila 610 bin TL arasında bulunuyor. Konut projesinde birden fazla ödeme seçeneği bulunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirimden faydalanılabiliyor. Ayrıca banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek de mümkün. Projede 60 aya varan taksitlendirmeler yapılabiliyor. İnşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapılabilen konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanılarak da daire sahibi olunabiliyor.

Gültekin Pera konut projesi site özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kafe ve açık otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor.

Asansörü bulunan konut projesindeki dairelerde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. 8 adet de ticari alanın yer aldığı konut projesinde, 5 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Yeşil dostu konut projesinin 1300 metrekaresi ise yeşil alanlara ayrıldı.

Konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, konforu ve kaliteyi bir arada sunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Merkezi bir konumda yer alan konut projesi, İzmir Otobanı’na bir dakika mesafede yükseliyor. Gültekin Pera konut projesi, 30 Ağustos Mah. 7216 Sok. No: 5 Ulukent 35663 Menemen/ İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 5 463-0530 572 21 66 numaralı telefonları arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.