Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüş Konaklar Bodrum büyük villa seçenekleriyle satışta

Gümüş Konaklar Bodrum satılık villa seçenekleri, ilk olarak büyüklükleriyle dikkat çekmektedir. Bodrum’un en doğal bölgelerinden birinde yükselmekte olan bu villalar 5 + 2 oda sayısına sahiptir. Bununla birlikte hepsi brüt 300, net 215 metrekare büyüklük oranlarına sahip olmaktadır. En kaliteli alüminyum doğrama, seramik ve çelik malzemelerin kullanıldığı bu projede pek çok avantaj mevcuttur. Oldukça sağlam bir temel üzerine inşa edilmiş olan bu villalar, depreme dayanıklılık ve yalıtım özelliklerine sahiptir. Ayrıca site alanında 7 / 24 görev yapan güvenlik personelleri ve aktif kameralar mevcuttur.

Huzur ve güvenliğin bir arada bulunduğu bu villa dairelerinin görüntülü diyafon, spot aydınlatma, klima, vestiyer, duşakabin ve jeneratör olanağı bulunmaktadır. Ayrıca site bahçesinde yer alan 2 adet açık yüzme havuzu da en önemli detaylar arasındadır.

Atılım Construction firması bu projesini nerede hayata geçirmektedir?

Bu proje, Muğla’nın en turistik yerlerinden bir tanesi olan Bodrum’da gerçekleştirilmektedir. Koyunbaba Mahallesi üzerindeki 6 dönüm arazide 10 müstakil villa olarak yükselen bu konutların deniz manzarası vardır. Dolayısıyla proje konumu oldukça doğal bir bölge olmaktadır. Ayrıca Taşevler Sitesi, Villa Grena Sitesi, Yeni Sıla Sitesi ve Gümüş Konaklar da Gümüş Konaklar Bodrum villalarına yakın mesafededir.

Gümüş Konaklar Bodrum satılık villa fiyatları ne kadardır?

Bodrum satılık villa seçenekleri birbirinden farklı fiyatlara ve büyüklük oranlarına sahip olmaktadır. Gümüş Konaklar Bodrum projesinin satılık villaları ise şu büyüklük oranlarına ve fiyata sahiptir:

  • 5 + 2 Oda sayısı, brüt 300 – net 215 m2, 4.250.000 Türk Lirası

Bu lüks villalar, takas yöntemi ile alınabileceği gibi krediye de uygundur. Ayrıca satılık villalar hakkında detaylı bilgi almak için şu numarayı aramak gerekir:

  • 0532 159 70 51