Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüş Panorama İstanbul fiyat

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Gümüş Panorama İstanbul projesi hayata geçirilmiştir. Bahsi geçen proje Başyapıt ve Uçar Grup şirketleri ortaklığı imzası ile yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje ayrıca birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Konut projesi 19 bin 200 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin dışında ayrıca dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanmıştır.

4 bloktan meydana gelen projede yer alan bloklar 15, 24, 25 ve 39 katlı olacak şekilde inşa ediliyor. Gümüş Panorama İstanbul projesi bünyesinde yer alan A ve B bloklar home ofis tarzında hayata geçiriliyor. C blok Days Otel firmasına satılmış durumda, D blok ise 4 metre tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde projelendirilmiştir. Projede 991 adet konut ve 97 adet ticari ünite yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Gümüş Panorama İstanbul projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Ayrıca daireler 95 metrekare ile 184 metrekare arasında değişen büyüklüklere tasarlanmıştır. Projede 78 adet 1+1 daire, 42 adet 2+1 daire ve 13 adet 3+1 daire yer almaktadır. 1+1 daireler açık mutfaklı, 2+1 daireler açık ve kapalı mutfaklıdır. Ayrıca 3+1 daireler ise açık ve kapalı mutfaklı olarak tasarlanmıştır.

Gümüş Panorama İstanbul fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri, konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Gümüş Panorama İstanbul projesinde daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen konutlar konumu itibariyle de adından söz ettiriyor. Gümüş Panorama İstanbul projesi Namık Kemal Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı, 118 Sokak’ta yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0850 840 60 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız….