Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüş Vivora Bornova satışa sunuldu

İzmir İli, Bornova İlçesi, Kazımdirik Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Gümüş İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Gümüş Vivora Bornova konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Bornova konut projesi Kazımdirik Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Proje bir rezidans projesi olup tek bloktan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki dairelerin hepsi akıllı ev sistemine sahi olup evin dışında olsanız dahi elektrik, doğalgaz ve suyu kapama açma fırsatına sahip olursunuz. Aynı zamanda daire içleri klima, ankastre set, açılır-kapanır cam balkon, duvar kağıdı, yangın ve hırsız alarmı gibi olanaklara sahiptir.

Rezidans binası içerisinde yüzme havuzu, spor salonu, çalışma alanı, kütüphane, oyun salonu gibi sosyal donatılar bulunmaktadır. Aynı zamanda 7/24 güvenlik ve resepsiyon, kartlı giriş sistemi kapalı otopark gibi olanaklar da mevcuttur. Gümüş Vivora Bornova konut projesinde inşaat devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daireler 1+1 konseptindedir. Daireler aynı zamanda brüt 46 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır.

Gümüş Vivora Bornova daire fiyatları ne kadar?

Bornova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 46 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 570 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında uygun fiyat ve cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Bornova Kazımdirik Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Yaşar Üniversitesi giriş kapısının tam karşısında yer almaktadır. Ulaşım akslarının kesişme noktası olan proje, metro istasyonlarında, Forum Bornova AVM’ye, Ege Üniversitesi Hastanesine yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 252 46 11 ve 0533 074 40 99 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version