Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüşhan İnşaat Saklıhan Son Daireleri Satışta

Konya Selçuklu konut projesi Gümüşhan İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Konya İli, Selçuklu İlçesi, Selçuk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Gümüşhan İnşaat Saklıhan konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Selçuklu İlçesi, Selçuk Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi iki adet konut bloğundan meydana gelmektedir. İki adet konut bloğunda ise toplam 102 adet daire yer almaktadır. Konya konut projesinde kapalı her daireye 1 araçlık ve açık 2 daireye 1 araçlık daire yer almaktadır. Aynı zamanda proje, Selçuk Mahallesi’nde işlevsellik, kalite, konfor, mimari ve estetik görünümüyle her türlü beklentiyi karşılamaktadır.

Gümüşhan İnşaat Saklıhan konut projesi içerisinde bisiklet parkı, basketbol ve voleybol sahası, toplantı ve organizasyon salonu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda yeşil alanlar, çocuk parkı, fitness salonu ve kamelyalar gibi ortak alanlar da mevcuttur. Konut projesinde yer alan dairelerin içerisinde 2 büyük balkon ısı yalıtımlı ve zeminden ısıtmalı olarak dikkat çekmektedir. Üstelik ankastre set, bulaşık makinesi, duvar kağıdı, giyinme odası gibi olanlar da dairelerin içerisinde yer almaktadır.

Ayrıca Konya konut projesi içerisinde ayrıca yer alan diğer olanaklar da şu şekildedir; klima, kiler, panjur, fiber internet, vestiyer.

15 katlı bloklardan oluşan Gümüşhan İnşaat Saklıhan konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 185 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 215 metrekare büyüklüğündedir.

Gümüşhan İnşaat Saklıhan Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Projede daire satışlarının çoğu tamamlanmış olup 4 adet 4+1 dairenin satışı devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 900 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, şehrin yükselen bölgelerinden olan Yeni Selçuk’ta Beyşehir yolu üzerinde bulunmaktadır. Aynı zamanda projenin konumu gereği ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Konya konut projesi Selçuk Mahallesi, Fıskiyeli Sokak üzerinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0332 238 28 50 ve 0507 929 99 02 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version