Kategoriler
Proje Haberleri

Gümüşyaka Kurtsan Villaları teslimleri yaklaştı

Sizler istediğiniz yaşam alanını ihtiyacınıza göre tasarlayarak gerçeğe dönüştüren Home Yapı sayesinde elde edebilirsiniz. Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesi villa mimarisi ile yenilikçi bir bakış açısı getirmektedir. Şehir hayatının stresinden ve yoğunluğundan uzak bir yaşam elde edebilirsiniz. Ayrıca şehre kolay ulaşım sağlayan doğa ile iç içe olan bölgelere yerleşim başladı. Özellikle Silivri bölgelerinde İstanbul’da yaşayan insanlar ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam cazip fırsatlar sunulmaktadır. Ayrıca istekleriniz ve talepleriniz doğrultusunda estetik güvenilir bir yaşam alanı Home Yapı sayesinde sizlere sunulmaktadır.

İstediğiniz Bir Yaşam Alanı Sizlere Sunuluyor

Proje yaklaşık olarak 250 metrekarelik bir arazide 3 blok ve 7 bağımsız birim olmak üzere toplam 1500 metrekarelik İnşaat alanından oluşmaktadır. 10 araçlık bir otoparka sahiptir. Aynı zamanda havuz, güneşlenme terası ve deniz manzaralı seyir terası bulunur. Mini Cafe Bar ve oturma alanlarının olduğu sizlerin vakit geçireceği yerlerde bulunmaktadır. Konfor ve modernlik ön plana çıkmaktadır ve buna göre özel mekanlar tasarlanmıştır. Silivri bölgesindeki bu villa projesine büyük bir ilgi vardır. Home yapı kurucu ortağı inşaat mühendisi olan Nevzat Ülkü seven bu konu hakkında bir açıklama gerçekleştirmiştir. Gümüşyaka bölgesi şerit kolay ulaşımının olmasının yanı sıra güneşin ve denizin iç içe olduğu doğa ile yaşam alanınızın birleştiği çok uygun yerlere olduğunda söylenebilir.

Gümüşyaka Kurtsan Villaları Home Yapı İle Sizlere Sunuluyor

Home Yapı mühendislik olarak da Silivri bölgesinden gelen talepler doğrultusunda müşterinin isteklerini baz alarak projeyi teslim etmektedir. Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinde herhangi bir aksama olmadan tam gaz devam ediyor. 2021 yılı içerisinde Home Yapı güvencesi ile sahiplerini bu projeler teslim edilecektir.

Gümüşyaka Kurtsan Villaları Yenilikçi Bir Proje Olarak Karşımıza Çıkıyor

Home Yapı kurucu ortağı olan Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu bu konu hakkında bir açıklama gerçekleştirmiştir. Gümüşyaka Kurtsan projesi modern ve klasik anlayış ile tasarlanmaktadır. Ayrıca villaları mimarisinin de kalıpların dışına çıkarak yenilikçi bir proje gerçekleştiğini söylemiştir. Konforunda aynı şekilde üst düzey tutulduğu müşterinin istekleri kapsamında projenin gerçekleştiğini söylemiştir. Projenin güvenliğinde ön planda tutularak yüksek kaliteli beton ve nervürlü demir kullanılarak yapıldığı bilinmektedir. Deprem riskine karşı alınan önlemler ile proje 1. sınıf malzemeler ve işçilikle yapılmıştır. Aynı zamanda 24 saat kamera güvenliği vardır. Otomatik panjuru çevre ve peyzaj düzenlemesi de bulunur. Üst düzey ısı ve ses izolasyonları bulunan bu projede kendinize ait hissedeceğiniz bir yaşam alanı sizlere sunuluyor.

Bu şekilde projenin detaylarını daha fazla inceleyerek Gümüşyaka Kurtsan Villaları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca sizlerin isteğiniz ve ihtiyaçlarınız kapsamında düzenlenen bu proje yenilikçi bir yapı izlemektedir. Doğa ile iç içe olan şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak bir yaşam alanı sizleri beklemektedir. Buna göre bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 539 235 63 86 numaralı telefona ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version