Kategoriler
Proje Haberleri

Gündoğdu 3 teslimleri yaklaşıyor

Gündoğdu İnşaat imzası ile Gündoğdu 3 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Giresun ilinin Bulancak ilçesinde inşa ediliyor.

Tek bloktan meydana gelen proje bulunduğu bölgede birçok açıdan dikkat çekiyor. Teslimlerine birkaç ay kalan proje, beş katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Bünyesinde on iki adet konut barındıracak şekilde inşa edilmekte olan proje, daire ve ticari konutlar açısından da ilgi görüyor. Proje, bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına cevap verecek şekilde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yaz tamamlanması planlanıyor.

Projede yer alan daire ve dükkanlar ne zaman teslim edilecek?

Projede bulunan daire ve dükkanların teslimleri yaklaşıyor. Bu yaz başında tamamlanması düşünülen Gündoğdu 3 projesinin 2019 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlanması ve konutların sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Projede bulunan daire ve dükkanların özellikleri neler?

Projede yer alan daire ve ticari konutlar tek bir tipten meydana geliyor. Projede bulunan konutlar 3+1 olacak şekilde tasarlandı. Daire ve dükkanların büyüklükleri ise 130 metrekare olarak belirlenmiş durumda. Gündoğdu 3 projesinde bulunan konutlar ısı yalıtımına sahip bir şekilde inşa ediliyor. Ayrıca konutların tümü deprem yönetmeliğine uygun olarak planlandı.

Projede yer alan 3+1 tipteki konutlar 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede brüt metrekare fiyatı bin 539 TL olarak belirlenmiş durumda. On iki adet konut barındıran projede satılık olarak sekiz konut kaldı.

Gündoğdu 3 projesi nerede yükseliyor?

Giresun ilinin Bulancak ilçesinde inşa edilmekte olduğunu belirttiğimiz proje lokasyonu itibariyle birçok açıdan avantajlı olarak yükseliyor. Proje, İsmet Paşa Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Hastane Yanı olarak belirtilen adresi, projeyi hastanelere olan yakınlığı sebebiyle avantajlı yapıyor. Aynı zamanda bahsi geçen proje toplu ulaşıma ve caddeye de yakın oluşu ile konut sahiplerine kolay ulaşılabilirlik sağlıyor.

Gündoğdu 3 projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz, 0850 549 16 90 numaralı telefon hattını aramanız yeterli olacaktır. Bu sayede proje ve konutlar ile ilgili merak ettiklerinize ulaşabilirsiniz.