Kategoriler
Proje Haberleri

Gündoğdu Kuleleri Rize projesinde yaşam başladı

Rize Merkez konut projesi Hurşit Kasapoğulları İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Rize Merkez, Taşlıdere Mahallesi’nde inşa edilmiştir. Projede yaşam başlamış ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Gündoğdu Kuleleri Rize konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Taşlıdere Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki 13 katlı konut bloklarında ise toplam 78 adet daire yer almaktadır.

Konut projesi muhteşem deniz manzarası ile oldukça dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler üç cepheli olup dağ ve deniz ile iç içedir. Daire içleri yangın alarmı, fiber internet, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi teknik donanımlara sahiptir. Ayrıca ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, küvet, ısıcam gibi özelliklere sahiptir. Mutfaklarda ise cam balkon mevcuttur. Site içerisinde kamera sistemi, otopark, kapıcı, jeneratör, su deposu gibi özellikler de bulunmaktadır.

78 daireden oluşan Gündoğdu Kuleleri Rize konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 156 ve 180 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Gündoğdu Kuleleri Rize Fiyatları Ne Kadar?

Rize konut projesinde yer alan dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca site içerisinde farklı bloklarda ve çeşitli katlarda daireler mevcuttur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, şehrin merkezi konumu Gündoğdu’da yükselmektedir. Ayrıca proje dağ ve deniz manzaralı olup market, şehir merkezi, okul, üniversite, hastane gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0464 246 32 46 ve 0549 535 00 53 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…