Kategoriler
Proje Haberleri

Gündoğumu Blue Life Konutları satışa sunuldu

Göksu Yapı Gayrimenkul firması tarafından Sinop İli, Türkeli İlçesi, Gemiyanı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Gündoğumu Blue Life Konutları projesinde satışlar başladı. Projede topraktan satışlar için kampanya başlatıldı. Kampanya 30 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek.

Proje özellikleri neler?

Yapı denetimine uygun, krediye uygun olan projede radye temel uygulama, hemen tapu, mantolama uygulaması, engeli uyumlu asansör, bina girişinde engelli rampası, güvenlik kamera sistemi, 380 elektrik trifaze uygulama, merkezi anten sistemi gibi bir çok özellik yer alıyor.

Projede ayrıca çevre düzenlemesi, oturma alanları, araç parkı için uygun düzenleme, 7/24 kameralı güvenlik gibi özelliklerde bulunuyor. Projede 5 yıl sıhhi ve elektrik garantisi, 10 yıl çatı uygulama garantisi ve kira getiri garantisi fırsatları da sunuluyor.

Projede 2+1 ve 2+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan 2+1 tip dairelerin alanları brüt 115 metrekare, net ise 90 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede yer alan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 115 metrekare, net ise 95 metrekare ve brüt 128 metrekare, net 100 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Gündoğumu Blue Life Konutları fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3+1 tip daireler ise 350 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunuluyor. Projede yer alan dairelere 150 bin TL peşin, kalan tutar ise 60 ay vade ile taksitle ödeme yapılabiliyor.

60 aya kadar vade imkanı

Gündoğumu Blue Life Konutları projesinden topraktan satış kampanyası kapsamında 24 ay, 36 ay, 48 ay ve 60 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 150 bin TL peşinat ödedikten sonra kalan tutarı 60 aya varan vade imkanı ile ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Gemiyanı Mahallesi, Türkeli, Sinop adresinde yer alan Gündoğumu Blue Life Konutları projesi Belediye Gündoğumu sosyal tesisleri mevkiinde yer alıyor.

Tel: 0368 671 33 94

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version