Kategoriler
Proje Haberleri

Güneş Kent Konutları Ünye satışta

Konut projesi Ordu İli, Ünye İlçesi, Çınarlık Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Ünye konut projesi Güneş İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Üstelik konut projesinde daire satışları lansmana özel fiyatlar ile satışa sunuldu. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Güneş Kent Konutları Ünye projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar ve satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün soruların cevabı haberimizin devamında yer alabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Ünye konut projesi, Çınarlık Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerindeki konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Aynı zamanda daire içlerinde ebeveyn banyosu, ısıcam, ankastre set gibi olanaklara sahiptir. Site içerisinde çocuk oyun alanları, açık otopark, peyzaj alanları gibi donanımlar yer almaktadır.

Ünye konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipi 3+1 tip konut seçeneklerinden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Daire büyüklükleri ise brüt 145 metrekare olarak tasarlanmıştır. Lansmana özel fiyatlar ile satışa sunulan konut projesinde alıcıların beğenisine sunulmaktadır.

Güneş Kent Konutları Ünye Daire Fiyatları Ne Kadar?

Ünye konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Güneş Kent Konutları Ünye konut projesi, uzun sahil yürüyüşleri ve bisiklet turları yapabileceğiniz Çınarlık Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda her türlü olanağı sağlaması ile Ünye’nin en gözde noktası konumundadır. Sahile yakınlığıyla dikkat çeken konut projesi, tertemiz havası ile de sahiplerin beğenisine sunuluyor.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0452 323 45 61 ve 0542 278 83 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version