Kategoriler
Proje Haberleri

Güneşli Palmiye Bahçeleri nerede

Demir Group ve Dora İnşaat firmalarının imzası ile Güneşli Palmiye Bahçeleri projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede beklemek istemeyen alıcıların ilgisini gören proje, zaman sıkıntısı çeken konut alıcılarına da büyük avantaj sağlıyor.

Projede dairelerin yanı sıra ticari konutlar da yer alıyor. İki bloktan meydana gelen proje cadde mağazalarına da bünyesinde yer vermiş durumda. Söz konusu olan proje, bu sayede bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra cadde mağazası ihtiyacına da yanıt verecek nitelikte yaşama kazandırılmış durumda.

Bahsi geçen bloklar on dört katlı olacak şekilde inşa edilmiş vaziyette. Güneşli Palmiye Bahçeleri projesi bünyesinde 112 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Söz konusu olan Güneşli Palmiye Bahçeleri projesi Hürriyet Mahallesi 160. sokakta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Güneşli Palmiye Bahçeleri projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 135 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş vaziyette. Güneşli Palmiye Bahçeleri projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 750 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 880 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 550 16 86