Kategoriler
İhaleler

Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutlar satışa sunulacak

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 17 Aralık tarihinde ihaleye çıkıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan proje, Çankaya’nın İlkbahar Mahallesi’nde yer almaktadır. İhalede katılımcılar 41 konut üzerinden istedikleri daireyi alabilecek.

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için ihale

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından satışa sunulan 41 dairelik Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 17 Aralık tarihinde ihaleye çıkıyor. Katılımcılar 41 konut üzerinden, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlara talip olabilecek. Metrekaresi 100 ila 210 arasında değişen konutların kapalı teklif usulüyle satışa sunulacağı aktarıldı. Başlangıç fiyatını 350 bin TL’den açan ABB, gerekli şartların Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı üzerinden öğrenilebileceğini duyurdu. Ayrıntılı bilgiye sahip olmak isteyenler için; Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesi olan ‘www.ankara.bel.tr’ adresi verilmiştir. Perakende (tek tek) satışlarda 300 TL’lik bir şartname ücreti karşılığında katılımcıların en geç 16 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar başvuru yapması isteniyor.

Teklif mektuplarının süresine dikkat!

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi altında satışa çıkarılan 41 konuttan ev sahibi olmak isteyenler başvuru tarihini kaçırmamalı. 17 Aralık’ta ihalede satışa sunulması planlanan konutlar için, 16 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar başvuru şansı verildi. Kişiler ayrıntılı bilgiye ulaşmak için 507 25 73, 507 25 25 veya 507 25 62 numaralı telefonlardan bilgi alabilir. Teklif mektuplarının süresi en geç 17 Aralık 2020 Perşembe günü saat 12.00’ye kadar olup; tekliflerin Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı’na teslim edilmesi şartı öne çıkarıldı. Beklenen ihalenin 17 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te Ankara Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceği bilgisi verilmiştir.

Proje hakkında bilgi

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında 81 il geneline yayılan yenileme işlemleri Ankara’nın, Çankaya bölgesine kadar genişletilmiştir. Sinpaş Yapı Endüstri ve Tic. A.Ş.’nin yüklenici firmalığını üstlendiği projede, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa Göre Kat Karşılığı İnşa edildi. Toplam inşaat alanının 1.232.322,65 metrekare olduğu projede toplam bağımsız alan 5831 adedi buldu. Projede yüklenici firma tarafından konut, ticaret, altyapı, peyzaj ve çevre düzenlemesi gibi başlıca çalışmalar üstlenildi. Bu işlere ilaveten sosyal donatı, kentsel tasarım ve aynı alanda proje geliştirme işi tamamlanmıştır.

Exit mobile version