Kategoriler
Dekorasyon

Günsan’ın yenilikçi ürünleri Kordon İstanbul projesiyle buluştu

Günsan’ın yenilikçi fikirleriyle oluşturduğu yenilikçi ürünleri Kordon İstanbul’u donattı. Marka misyonu altında yenilikçiliğe önem veren Günsan Elektrik, Ege Yapı’nın imzasını taşıyan prestijli projesine ayrıcalıklı dokunuşlar getiriyor.

Günsan’ın yenilikçi fikirleriyle buluşmaya hazır olun

Dekorasyonda birinci işlevini estetik ile buluşturan marka, çözüm ortaklığı altında ‘Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi’ olan Kordon İstanbul ile buluştu. Forbes Türkiye araştırmasının kazandırdığı unvanı sonuna dek koruyan Kordon İstanbul, Günsan’ın minimalist stilini kullanmayı tercih etti. Bu stili yansıtan Eqona serisinden fildişi rengi tercih etmeyi uygun gören proje sorumluları, yeni yaşam alanlarına prestij kazandırmaya devam ediyor. Günsan’ın projeler üzerindeki katkısını gören Ege Yapı, daha önce finansal ve prestij yönünden imajını güçlendirerek projelere destek olan markanın ürünlerini kullanmaktan son derece memnun. Anahtar, priz ve çerçeve gibi kullanım alanlarının yoğun olduğu konut içlerinde ilgiyi alıcısının üzerine çeken ürünler; yapı bakımından kullanım alanlarını otel ve rezidansa kadar genişletti. İç mekanlarda dekorasyonun vazgeçilmez bir parçası olan Günsan ürünleri, dekorasyonu tamamlamada en önemli unsurlardan birisini oluşturuyor.

Kordon İstanbul’a ayrıcalıklı bir dokunuş

Yenilikçi fikirlerini anahtar ve priz ürünleriyle birleştiren marka; dekorasyonda estetiği daha işlevsel hale getirecek detaylara önem verdi. Proje ortaklığını Günsan Elektrik’in yürüttüğü, Ege Yapı’nın en prestijli konut projesi Kordon İstanbul’da değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Prestij ve saygınlığın bir araya getirildiği markada, tercih yönünü minimalist stilden yana kullanan Kordon İstanbul’un proje sorumluları, bu stili yansıtmak için Eqona serisinden fildişi rengi kullanmayı uygun gördü. Türkiye’nin dört bir yanına dağılan Günsan ürünlerini yeni konut projesine aktaran Ege Yapı; projenin başarısını devam ettirecek. Dekorasyonda şık ve zarif bir görünümün elde edildiği Kordon İstanbul projesi, estetik ve teknolojiyi bir arada harmanlayarak müşteri memnuniyetini yükseltti. Tıpkı Kordon İstanbul gibi konumunu yükseltmek isteyen pek çok konut, otel ve rezidans, Günsan’ın ürünlerine yönelmeyi sürdürüyor.

Yeşil ve sade bir araya geldi

Kordon İstanbul projesini suyun kıyısına planlayan Ege Yapı, yeşil peyzaj alanlarıyla huzuru vaat etmeye devam etmektedir. Huzurun korunması adına Eqona serisinin sadeliğine başvurulmuş ve bu doğrultuda fildişi renginin gücü öne çıkarılmıştır. ‘Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi’ olarak tanımlanan Kordon İstanbul projesi gibi sizlerde zarafet ve şıklığı bir arada kullanmak için Gülsan’ı tercih edebilirsiniz.

Exit mobile version