Kategoriler
Proje Haberleri

Günsev Sitesi 5 Flora Evler fiyat listesi

Gaziantep ilinin Şahinbey ilçesinde Günsev Sitesi 5 – Flora Evler projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Günsev İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar yedi katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Proje bünyesinde 146 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

5 blokta toplam 414 adet daireden meydana gelen proje Yeditepe Mahallesi’nde inşa edildi. Günsev Sitesi 5 – Flora Evler projesi İbni Sina Sokak’ta yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Günsev Sitesi 5 – Flora Evler projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 142 metrekare ile 254 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Günsev Sitesi 5 – Flora Evler projesindeki  yer alan 3+1 dairelerin fiyatları ise 780 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan brüt 255 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 100 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan  307 metrekare büyüklüğe sahip 3 nolu mağaza ise 4 milyon 605 bin TL’den satışa sunuluyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda yer alıyor.