Kategoriler
Proje Haberleri

Günsev Sitesi 9 ARC Evler Mavikent’te Yükseliyor

Gaziantep Şahinbey konut projesi Günsev İnşaat ve ARC İnşaat firmaları ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Mavikent Mahallesi’nde inşa edilecektir. Projenin temel atımı gerçekleştirilmiş olup, temelden daire satışları da devam etmektedir. Günsev Sitesi 9 ARC Evler konut projesinde hangi tip daireler yer alıyor? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projenin temeli Mavikent’te yer alan arsa alanı üzerinde atılmıştır. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç adet konut bloğunda ise toplam 117 adet daire yer almaktadır. Üstelik proje içerisinde çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Duvar kağıdı ve mutfak dolapları ile müşterilerin huzuruna sunulan proje yerden ısıtma sistemleri ile mekandan ve enerjiden tasarruf etmeyi sağlamaktadır. Konut projesinin dış cephesinde mekanik kaplama, kaliteli mantolama ile ısı ve ses yalıtımı üst seviyede hedeflenmektedir.

9 katlı bloklardan oluşan Günsev Sitesi 9 ARC Evler konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise brüt 139 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Günsev Sitesi 9 ARC Evler Daire Fiyatları Ne Kadar?

Gaziantep konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 675 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje lokasyonu gereği pek çok cazibe merkezine yakın mesafededir Aynı zamanda konut projesi Çevre yolun 1 dakika, havaalanına 15 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Bunun yanı sıra tramvaya 7 dakika uzaklıkta bulunan proje, dolmuş ve otobüs duraklarına da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 290 23 84 ve 0342 336 30 30 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…