Kategoriler
Emlak Haberleri

Güral Çiftehavuzlar’da bayram kampanyası

Güral İnşaat tarafından İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Çiftehavuzlar’da hayata geçirilen Güral Loft Çiftehavuzlar projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya başladı.

Güral Loft Çiftehavuzlar projesinde ev sahibi olmak isteyenlere özel sunulan kampanyada Kurban Bayramı boyunca peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, kalan tutar ise 36 ay sıfır faiz ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kadıköy, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Güral Loft Çiftehavuzlar projesinin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Güral İnşaat Çiftehavuzlar projesi için başlatılan Kurban Bayramı kampanyasında ister yüzde 5 indirim, ister yüzde 25 peşin kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme imkanı ile ev sahibi olabiliyorsunuz.

1+1, 2+1 loft ve dublex daireler, 2 katlı mağaza ticari üniteleri ve 432 metrekare büyüklüğündeki loft çatı dublex dairelerden meydana gelen Çiftehavuzlar projesinde daire büyüklükleri ise 61 metrekare ile 432 metrekare arasında değişiyor.

Fiyatların 1 milyon 48 bin TL’den başladığı Güral Çiftehavuzlar projesinde kişiye özel tasarım fırsatı da sunuluyor. Kişi satın alacağı daireyi kendi istediği gibi özel tasarım yapma fırsatı bulunuyor.

Home Office olarak kiralanabilme fırsatı bulunan proje yeni yapılacak Göztepe 60. yıl parkı Metro istasyonuna yürüyerek 2 dakika, sahile ise 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Tel: 0216 463 00 00

Tasinmazhaber.Com