Kategoriler
Proje Haberleri

Gürdal Yapı Duru Evleri satışları başladı

Gürdal Yapı Duru Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Antalya Kepez’de bulunan proje Gürdal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje, 2 blok ve 16 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 2 blok ve 16 adet daireden oluşmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Dairelerde katlar arası ve dış duvarlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Yüksek oranda su geçirmeyen özelliği ile izole edilmiş  temel sisteme sahiptir. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Tam otomatik 10 kişilik özel dizayna sahip, engelliye uygun asansör bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve ortak alan aydınlatmaları için jeneratör mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı bulunmaktadır.

Her daire doğalgaz alt yapısına sahiptir. Daire giriş kapıları lüks monoblok çok noktadan kilit sistemli çelik kapıdır. Salonlarda led ve spot aydınlatmadan oluşan alçıpan asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Odalarda çizilmeye dayanıklı laminant parke ile  süpürgelik uygulanmaktadır. Mutfak tezgahları granit mermerden yapılmıştır. Ayrıca mutfakta fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Engelliye uygun rampa yer almaktadır. 

Gürdal Yapı Duru Evleri konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Kepez İlçesi Göksu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Gürdal Yapı Duru Evleri fiyatları ne kadardır?

Gürdal Yapı Duru Evleri projesinde bulunan, brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 675.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 327 74 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version