Kategoriler
Proje Haberleri

Gürkayalar Tema Lansmana Özel Fiyatlarla Satışta

İzmir Menemen konut projesi  Gürkayalar İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulus Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daireler, konut kredisine uygundur. Gürkayalar Tema konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Ulus Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi yenilikçi mimari ve modern yaşam tarzı ile dikkat çekmektedir.

Menemen konut projesi, doğa ile iç içe bir siteden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki dairelerin içlerinde elektrikli panjur, vestiyer, kombi gibi donanımlar yer almaktadır. Aynı zamanda petek ve ankastre set gibi olanaklar da mevcuttur. Bunların yanı sıra site içerisinde fitness salonu, pilates salonu, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Üstelik kütüphane, oyun eğlence odası ve açık yüzme havuzu da projenin sahip olduğu donanımlardır.

Gürkayalar Tema konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 124 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Gürkayalar Tema Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan dairelerin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 649 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, İzmir Menemen, Ulus Mahallesi üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje Anadolu Caddesi üzerindeki toplu taşıma araçlarına 200 metre çevre yoluna ise 2 dakikalık uzaklıktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0506 918 13 76 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…