Kategoriler
Proje Haberleri

Gürson City 2 Konutları satışa sunuldu

Artvin İli, Merkez İlçesi, Orta Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Gür-Son Sondaj İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje güvenli, dayanıklı be ferah daireleri ile dikkat çekmektedir. Gürson City 2 Konutları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Artvin konut projesi Orta Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. 10 katlı bina 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca proje kapsamında daireler ankastre set, ebeveyn banyosu, asansör gibi özelliklere sahiptir.

Bina içerisinde bodrum katları kapalı otopark ve ortak alanlardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda her daireye ait otopark, yangın merdiveni ve asansör de yer almaktadır. Gürson City 2 Konutları konut projesinde dairelerin tanıtımı yapılmış olup, projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler brüt 146 metrekare alana sahiptir.

Gürson City 2 Konutları fiyatları ne kadar?

Artvin konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları projeden satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan dairelerin fiyatları 600 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca şirket kapsamında özel fırsatlar da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Orta Mahallesi Gökorman mevkii, Şenol gıda yanında konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje hastane market, okul, otobüs durağı gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0466 212 85 99 ve 0505 650 02 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version