Kategoriler
Proje Haberleri

Güven City Aydın satışları devam ediyor

Güven City Aydın projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Güven İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 adet blok bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal konutlar ile dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 5 adet blok bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 normal konutlar ile dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 metrekaredir. 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 300 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik audio güvenlik sistemi ve şifreli yaya site girişi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, kamelyalar ve ferah yeşil alanlar bulunmaktadır.

Konutlar doğalgaz ile yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, kiler ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Dubleks dairelerde geniş teras alanı mevcuttur. Ayrıca teras katında ayrı mutfak yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve merdiven bulunmaktadır.

Güven City Aydın konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Efeler İlçesi Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Güven City Aydın fiyatları ne kadardır?

Güven City Aydın projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.150.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 300 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (501) 320 09 09 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…