Kategoriler
Proje Haberleri

Güven Garden İstanbul’da yükseliyor

Güven Garden projesi İstanbul ilinin Sarıyer ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen Güven Garden projesi Özgüven Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Bu yaz teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Güven Garden projesinde yer alan bloklar 2 katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje, bünyesinde 58 konuta yer verecek şekilde alıcılarına sunuluyor.

Güven Garden projesi daire özellikleri neler?

Alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Güven Garden projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede bulunan konutlar dört farklı plandan oluşuyor. Güven Garden projesinde 2+1 konutlar 113 metrekare ve 128 metrekare büyüklüklere sahip iki farklı şekilde tasarlanmış durumda. Projede bulunan 3+1 konutlar ise 166 metrekare ve 180 metrekare olan iki farklı büyüklüğü ile alıcılarına sunulmakta. Projede yer alan konutlar ısı yalıtımlı ve deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmekte.

Güven Garden projesi nerede?

Maden Mahallesi Sarıyer ilçesi İstanbul ilinde konumlandırılmış olan Güven Garden projesi caddeye yakın lokasyonu ile alıcıların ilgisini çekiyor.

Güven Garden projesi daire fiyatları ne kadar?

Güven Garden projesinde yer alan 2+1 tipteki konutlar 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 tipteki konutlar ise 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Güven Garden projesi sosyal donatıları neler?

Bulunduğu geniş arsa alanı ile göz dolduran Güven Garden projesi alıcılarına peyzaj alanları sunuyor. Doğa ile iç içe bir yaşamın kapılarını aralayan projede site sakinleri için çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, fitness merkezi gibi sosyal aktivite alanları mevcut.

Güven Garden projesi ne zaman teslim edilecek?

Projenin alıcılarına 2019 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Güven Garden projesi iletişim bilgisi

Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 533 713 50 53 numaralı telefon hattını aramanız yeterli olacaktır.