Kategoriler
Proje Haberleri

Güzelhan Evleri Ordu Şehrin Merkezinde Yükseliyor

Konut Projesi Garipler Mühendislik İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Ordu İli, Altınordu İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Güzelhan Evleri Ordu projesinde satışlar hız kesmeden devam etmektedir. Satışları devam eden projede hangi daire tipleri yer alıyor? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları nedir? Gibi bütün soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Ordu konut projesi Altınordu, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan büyük bir arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde toplam 8 konut bloğu yer almaktadır. 8 konut bloğunda ise toplam 88 adet daire yer almaktadır.

Konut projesinde 2 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri 1+1 ve 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri; 1+1 daireler net 45 metrekare, 3+1 daireler net 125 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Güzelhan Evleri Ordu projesi içerisin yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı yer almaktadır. Aynı zamanda etrafında sağlık ocağı, eczane, market bulunan proje, şehrin tam merkezinde yer almaktadır.

Güzelhan Evleri Ordu Fiyatları Ne Kadar?

Ordu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda devam eden dairelerin fiyatları 230.000 TL’den başlamaktadır.

Brüt 50 metrekare büyüklüğüne sahip 1+1 tip daireler 230.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 135 metrekare büyüklüğüne sahip olan 3+1 tip daireler 600.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje konut kredi kullanılarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Ordu konut projesi, Altınordu, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Cumhuriyet Mahallesi’nde sağlık ocağı yanında devam eden konut projesi, ana yola sıfırdır. Aynı zamanda Üniversiteye 10 dakika ve denize yürüme mesafesindedir. Üstelik şehir merkezine de 15 dakika uzaklıktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0452 234 14 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…