Kategoriler
Proje Haberleri

Hakyapı Nurtaş Pendik lansman satışları başladı

Hakyapı Nurtaş Pendik projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Pendik’te bulunan proje Hak Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 67 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve 67 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 92 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Daire içerisinde 2 adet banyo içinde duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda yangın alarmı, görüntülü diafon sistemi ve intercom sistemi bulunmaktadır.

Hakyapı Nurtaş Pendik konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Velibaba Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte market, semt pazarı, spor salonu, hastane ve sağlık ocağı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra birçok konuma yürüme mesafesinde yer almaktadır. Proje caddeye yakın olup minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Hakyapı Nurtaş Pendik fiyatları ne kadardır?

Hakyapı Nurtaş Pendik projesinde lansmana özel satışlar ve indirim avantajları ile satışlar başlamıştır. Projede bulunan, brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 745.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 444 16 20 veya 0 (531) 780 05 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…