Kategoriler
Proje Haberleri

Hakyapı Onlife fiyat

İstanbul ilinin Pendik ilçesinde Hakyapı Onlife projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Hak Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede yer alan konutların önümüzdeki yıl içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Bahsi geçen projede dairelerin yanı sıra cadde mağazaları da bulunuyor. Bünyesinde konutların haricinde ticari konutlara da yer veren proje bu yönü ile bir adım daha öne çıkıyor. Söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde tasarlanmış durumda. Toplamda on bloktan meydana gelen projedeki bloklar on katlı olacak şekilde planlandı. Hakyapı Onlife projesi bünyesinde 429 adet konuta yer verecek şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Hakyapı Onlife projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise dört farklı plandan meydana geliyor. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 85 metrekare ile 108 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 daireler ise 128 metrekare ile 157 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Hakyapı Onlife projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 316 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar ise 518 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 1 620